Samenwerkingsverbanden


Merlijn is een organisatie die zich sterk wil inbedden in de directe omgeving.

Zo werken we graag samen met onze buren van De Leerexpert. Zij gebruiken bijvoorbeeld onze polyvalente zaal, snoezelruimte en Tovertafel.

We vinden gemakkelijk gehoor bij Pol van de Wijkgroep Ertbrugge over kwesties die in onze buurt spelen en zullen een groenere, veiligere en duurzamere omgeving altijd mee helpen beijveren.

De leden van de Riviera Bridge Club benutten onze privéparking op voor hen drukke dagen.

Samen met Welzijnszorg Deurne en Kind & Gezin Deurne Noord zoeken we naar nieuwe manieren om ons doelpubliek nog rechtstreekser te ondersteunen. We verwelkomen iedereen uit de buurt om te komen kennismaken met wie we zijn en wat onze leefgroepwerking precies inhoudt.

Merlijn werkt met plezier samen aan een Beheersplan Ertbrugge van Regionaal Landschap Voorkempen om zo het beschermde landschap beter te beschermen en beheren.

Merlijn is één van de zorgaanbieders van het Regionaal Netwerk Antwerpen (RNA) dat een gezamenlijk zorgplan ontwerpt om minderjarigen met uitgesproken zorgbehoeften doeltreffender te begeleiden.

De leden van RNA zijn partnerorganisaties, zoals: IONA (Kessel), De Speelhoeve (Boechout), Tikvatenoe (Antwerpen), DVC Sint-Jozef (Merksem), MyTyl (Brasschaat), Kadodder (Zoersel), Katrinahof (Zwijndrecht).

Samen met hen willen we als netwerk groeien om de juiste zorg bij het juiste kind te brengen.

Heb jij ook een voorstel tot samenwerking?  We vernemen het graag!  Je kan hiervoor contact opnemen met steven.wouters@merlijnvzw.be

 

 

VAPH land


Hier kan u de presentatie nalezen ivm infosessie VAPH land: regelgeving en werking van VAPH voorzieningen.

regelgeving en werking van VAPH-voorzieningen (1) (002)-gecomprimeerd