Hokus Pokus Toverdoos – ideeënboek voor basiscommunicatie te koop!

with 5 reacties

Deze uitbreiding van het originele Hokus Pokus Toverdoos boek geeft weer hoe we in Merlijn op een systematische en praktische manier in kleine groep de basisvoorwaarden tot contact, communicatie en beginnende taal stimuleren. Het boek is in eerste instantie een praktijkboek met makkelijk en goedkoop te realiseren ideeën en met kant-en-klaar toepasbare activiteiten. Het boek is onder meer bedoeld voor logopedisten en andere deskundigen van voorzieningen voor personen met een ernstige tot diep verstandelijke beperking. Maar ook ouders, onthaalmoeders, begeleiders in kinderdagverblijven vinden er een schat aan ideeën om spelenderwijs basiscommunicatie te stimuleren. De uitbreiding bevat 31 pagina’s. Hierin vind je de basisdoos, de muziekdoos, de themadoos en de blacklight doos. Deze laatste is zo gedrukt dat het tijdens de blacklightsessie goed leesbaar is.

Het eerste originele boek van 97 pagina’s kost 34 euro. De uitbreiding kost 15 euro. Als je de beide samen aankoopt betaal je een bedrag van 45 euro.
Je kan dit boek aankopen in Merlijn zelf tijdens de kantooruren of een mail sturen naar info@merlijnvzw.be. Je vermeldt hierin je naam, adres en telefoonnummer. Hierin geef je ook aan of je boek 1, boek 2 of beide wenst te ontvangen. Hierop ontvang je van ons de betalingsgegevens. Van zodra de betaling binnen is, sturen we het boek of boeken op. De verzendingskosten bedragen 10 euro.

Hokus Pokus Toverdoos uitbreiding
Hokus Pokus Toverdoos
Hokus Pokus Toverdoos
Hokus Pokus Toverdoos uitbreiding
Hokus Pokus Toverdoos uitbreiding
Hokus Pokus Toverdoos boek 1
Hokus Pokus Toverdoos boek 1
Hokus Pokus Toverdoos boek 1
Hokus Pokus Toverdoos boek 1

5 Responses

 1. Charlie Jacobs
  | Beantwoorden

  Hoi

  Ik had graag het basisboek + uitbreiding besteld.

  Mvg

 2. Veerle Timmermans
  | Beantwoorden

  Hallo,

  Klopt het dat er nu bij het boek QR codes staan waarmee je voorbeeldfilmpjes kan bekijken?

  Groetjes,
  Veerle

  • Inez
   | Beantwoorden

   Dag Veerle,
   Ja dat klopt!

   vriendelijke groeten
   Inez

 3. Inez
  | Beantwoorden

  Beste Evy,

  Onze excuses voor de slechte communicatie. Hebt u ondertussen het boek al kunnen ontvangen? Stuur anders nog even een mail naar info@merlijnvzw.be en wij doen het nodige.

  vriendelijke groeten
  Inez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *