Hokus Pokus Toverdoos – ideeënboek voor basiscommunicatie te koop!

with 4 reacties

Deze uitbreiding van het originele Hokus Pokus Toverdoos boek geeft weer hoe we in Merlijn op een systematische en praktische manier in kleine groep de basisvoorwaarden tot contact, communicatie en beginnende taal stimuleren. Het boek is in eerste instantie een praktijkboek met makkelijk en goedkoop te realiseren ideeën en met kant-en-klaar toepasbare activiteiten. Het boek is onder meer bedoeld voor logopedisten en andere deskundigen van voorzieningen voor personen met een ernstige tot diep verstandelijke beperking. Maar ook ouders, onthaalmoeders, begeleiders in kinderdagverblijven vinden er een schat aan ideeën om spelenderwijs basiscommunicatie te stimuleren. De uitbreiding bevat 31 pagina’s. Hierin vind je de basisdoos, de muziekdoos, de themadoos en de blacklight doos. Deze laatste is zo gedrukt dat het tijdens de blacklightsessie goed leesbaar is.

Het eerste originele boek van 97 pagina’s kost 34 euro. De uitbreiding kost 15 euro. Als je de beide samen aankoopt betaal je een bedrag van 45 euro.
Je kan dit boek aankopen in Merlijn zelf tijdens de kantooruren of een mail sturen naar info@merlijnvzw.be. Je vermeldt hierin je naam, adres en telefoonnummer. Hierin geef je ook aan of je boek 1, boek 2 of beide wenst te ontvangen. Hierop ontvang je van ons de betalingsgegevens. Van zodra de betaling binnen is, sturen we het boek of boeken op. De verzendingskosten bedragen 8 euro.

Hokus Pokus Toverdoos uitbreiding
Hokus Pokus Toverdoos
Hokus Pokus Toverdoos
Hokus Pokus Toverdoos uitbreiding
Hokus Pokus Toverdoos uitbreiding
Hokus Pokus Toverdoos boek 1
Hokus Pokus Toverdoos boek 1
Hokus Pokus Toverdoos boek 1
Hokus Pokus Toverdoos boek 1

4 Responses

 1. Sylvie Senesael
  | Beantwoorden

  Hallo,

  Ik ben zeer geïnteresseerd in boek 1 en 2 en zou die graag willen aankopen.

  Gegevens:
  Sylvie Senesael
  Steenveldstraat 14 8820 Torhout
  0478558589

  Alvast bedankt.

  Vriendelijke groeten
  Sylvie

  • Inez
   | Beantwoorden

   Beste Sylvie,
   Jouw bestelling is doorgegeven, je zal snel een antwoord ontvangen.
   vriendelijke groeten

 2. Heidi Meylaers
  | Beantwoorden

  Beste,

  Graag had ik het uitbreidingsboek besteld.

  Mvg,

  Heidi

  • Inez
   | Beantwoorden

   Beste Heidi,

   Onze excuses, we hebben jouw bericht over het hoofd gezien. Ben je nog geïnteresseerd in het boek of heb je het ondertussen al op een andere weg bekomen?

   vriendelijke groeten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.