“De meerwaarde als ouder is de totale aanpak. Van het administratieve tot het niet nog extra moeten lopen naar een kine na de uren met een kindje dat eigenlijk te moe is om nog iets te doen. De goede begeleiding en communicatie zijn zeker pluspunten.”

 

“Het gevoel er niet alleen voor te staan. Je kan met je vragen/problemen steeds bij een medewerker terecht. En ook de verbondenheid met andere ouders...”

 

“Merlijn is kleinschalig. Iedereen kent iedereen. Het is een veilige omgeving, alles op maat van het kind.”

 

“Met de begeleiders is er een vlotte communicatie. Zij gaan voor een directe aanpak en begeleiding. Er wordt kort op de bal gespeeld bij problemen en er is altijd tijd en ruimte voor een dagelijkse babbel.”

“Door een betere individuele therapie begreep mijn kindje meer wat ik zei en sprak zelf meer. Door de dagdagelijkse structuur stelde mijn kind een rustiger gedrag, ook thuis.”

 

“We krijgen altijd een antwoord. Goede en minder goede veranderingen worden correct gecommuniceerd op een vriendelijke manier.”

 

“De kleine dagelijkse updates, het bespreken van kleine problemen en samen zoeken naar oplossingen. Gewoon eens een luisterend oor vinden.”

 

“Mijn zoontje zien openbloeien van een gesloten kind dat zich niet verstaanbaar kan maken naar een vrolijke kleuter die geen 5 minuten kan zwijgen... need I say more?”